Nieuws

Nieuws

Zilver en Brons voor Jinte Kreugel

Jinte Kreugel heeft bij de Zuid Nederlandse Kampioenschappen in Helmond een zilveren plak bij Speerwerpen en een bronzen plak bij Verspringen behaald.

Fleur Zwartkruis wint Battle in Madrid

Fleur Zwartkruis heeft samen met haar duo partner uit Barcelona, de Battle (Faro-Urbano) in Madrid (Valladolid) gewonnen.

Derde plek voor Milan Tinnemans op internationaal judotoernooi

Milan Tinnemans heeft dit weekend meegedaan aan het grote Internationale judotoernooi in Sindelfingen (D). In een poule van 30 deelnemers uit diverse landen, wist hij na zes mooie partijen een prachtige 3e plek te behalen.

Veerle Meerstad behaalt met Jong Oranje zilver op WK Beach handball

Bij de laatste acht schakelde Nederland Brazilië uit: 2-0 (18-17, 20-19). Doelvrouw Veerle Meerstad was in de allerlaatste seconde van de kwartfinalepartij beslissend door een strafworp te keren. In de halve finale steeg Jong Oranje opnieuw boven zichzelf uit. Dit keer moest titelfavoriet Hongarije er met 2-0 aan geloven. Opnieuw waren beide sets in Heraklion zeer spannend: 21-20 en 22-21. Pas na het nemen van shoot-outs heeft Jong Oranje in de finale van het WK Beach Handball in Griekenland moeten buigen voor Spanje: 1-2.

Goud, zilver én brons voor Esper Schreurs tijdens NK langebaan Amersfoort 2022

Esper Schreurs heeft deelgenomen aan het NK zwemmen in Amersfoort en wint drie medailles. Hij behaalt goud op 50m schoolslag, zilver op 200m schoolslag en brons op 100m schoolslag.

Zilveren medaille voor Jinte Kreugel

Jinte Kreugel gooit met speerwerpen op het NK Atletiek in Amsterdam een afstand van 46,87 en wint hiermee een zilveren medaille.

Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen

Suze Creemers wint verschillende medailles tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen. Suze behaalt de 1e plaats op de 100 m schoolslag en is hiermee Nederlands Kampioen. Ook op de 200 m schoolslag is ze 1e geworden en ook op deze afstand is ze Nederlands Kampioen. Op de 200m wisselslag wordt Suze tweede met een mooi PR.

Zwarte band voor Hailey Schiepers

Hailey Schiepers is geslaagd voor haar 1e Dan (zwarte band) karate.

Zilver voor Elize Wijzenbeek

Op zondag 29 mei heeft Elize Wijzenbeek zilver gewonnen op de 100m vrije slag MiniorenJuniorenCircuit in Venlo.

Overtuigende zege van Kasper Schormans tijdens Duits Kampioenschap Karten in Wackersdorf

Kasper Schormans start het Duitse kampioenschap Karten met een overtuigende zege in Wackersdorf.

Bronzen medaille voor Lloyd Leidsman tijdens Nationale Indoor C-junioren.

Lloyd wint een bronzen medaille op de 60m tijdens de Nationale Indoor C-junioren in Apeldoorn met een tijd van 7.70 sec.

Mick Wolvekamp zilver op 1500 meter NK junioren

Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
© Trevianum scholengroep 2022