Nieuws

Nieuws

Sem Verstraeten Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag 29 januari is Sem Verstraeten voor het 4e keer op rij Limburgs Kampioen geworden, dit keer in de klasse -18 jaar -55 kg. Hierdoor heeft hij zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen 11 februari in Den Haag.

Mick Wolvekamp behaalt Limburgs Kampioenschap Cross

Mick Wolvekamp heeft met de winst op de Abdijcross in Kerkrade tevens het Limburgs Kampioenschap Cross behaald in de categorie U20. Ook teamgenoot Stijn Koolen viel in de prijzen. Hij werd derde in deze categorie.

Milan Tinnemans behaalt derde plaats tijdens The Dutch Open Espoire

Milan Tinnemans heeft deelgenomen aan het grootste Internationale judo toernooi van Nederland, “The Dutch Open Espoire te Eindhoven”. In zijn klasse deden er 38 deelnemers mee uit zeven verschillende landen (FRA, BEL, GER, LTU, SUI, ITA en NED). Na zes superspannende partijen behaalde hij de derde plaats op het podium.

Alaine Lomans in de prijzen tijdens de Regiocup in Bree (België)

Alaine Lomans heeft tijdens de Regiocup in Bree (België) twee afstanden gezwommen, de 100 meter schoolslag en de 200 meter rugslag. Op beiden afstanden is ze derde geworden in haar leeftijdscategorie. Op de 100 meter schoolslag én de 200 meter rugslag heeft ze haar tijd verbeterd. Met de tijd op de 200 meter rugslag heeft ze zich geplaatst voor het Belgisch Jeugd Kampioenschap.

Milan Tinnemans en Milan Verstraeten behalen prachtig resultaat tijdens Judokampioenschappen

Milan Tinnemans en Milan Verstraeten hebben meegedaan aan de 20e editie van de Internationale Open Rotterdamse Judokampioenschappen. Daar behaalde Milan Tinnemans de eerste plaats in de klasse -15 jaar, -46 kg. Milan Verstraeten behaalde de derde plaats. Op bijgaande foto ziet u de twee topsporters en coach Tom Grootjans.

Jentel Sykes wint tennistoernooi in categorie dames 3

Jentel Sykes heeft het tennistoernooi gewonnen in Bilzen (België) in de categorie Dames 3

Nika Thuijls behaalt eerste plaats bij Judo Kampioenschap

Nika Thuijls (A1b) heeft op 18 december een eerste plaats behaald bij het Open Twents Judo Kampioenschap in Enschede in de klasse -12, -36 kg.

Mick Wolvekamp en Stijn Koolen doen goede zaken tijdens NK Cross

Mick Wolvekamp is Nederlands kampioen geworden op het NK cross bij de junioren U18. Naast deze individuele plak heeft hij samen met Stijn Koolen en Dani Meisen de nationale titel behaald in het verenigingsklassement van het NK Cross.

Kasper Schormans nummer 3 in het Wereldkampioenschap

Te midden van 's werelds beste Rotax Max Junioren-rijders slaagde Kasper Schormans in Portimão er in om op het podium te eindigen. De dertienjarige karter uit Born werd erg knap derde tijdens de Grand Finals, het jaarlijkse WK voor Rotax Max-rijders.

Nika Thuijls Limburgs kampioen Judo

Nika Thuijls is op 20 november Limburgs kampioen geworden in de gewichtsklasse -36 kg in de leeftijd -12 jaar.

Milan Verstraeten Limburgs kampioen Judo

Vrijdag 11 november heeft Milan Verstraeten deelgenomen aan de Belgische teamwedstrijden Judo. Team Limburg is 3e van België geworden. Milan heeft hierbij al zijn wedstrijden gewonnen. Zaterdag 12 november mocht hij alweer in Den Haag zijn voor het internationaal residentie toernooi. Hier heeft Milan een mooie 3e plek gehaald. Op 20 november heeft Milan in Roermond de Limburgse kampioenschappen mogen judoën en mag hij zich kampioen van Limburg noemen in zijn gewichtsklasse -34 kilogram in de -12 jaar.

Kasper Schormans Nederlands kampioen

Kasper Schormans is in Genk na een aantal uitermate zenuwslopende races Nederlands Kampioen geworden. Daarnaast is hij ook Nederlands Rookie kampioen, hij is de beste nieuwkomer in deze klasse. Over een aantal dagen vertrekt Kasper naar het WK in Portimao.

Zilveren medailles bij het Nederlands Kampioenschap Leadklimmen

In het weekend van 5 en 6 november hebben Bente Schiffeleers, Jochem Kissels, Esmee Bonsen en Tom Bonsen deelgenomen aan het NJK leadklimmen in Amsterdam. De NKBV had een aantal mooie routes gemaakt, die erg uitdagend waren.  In de kwalificatie miste Jochem net één greep voor de finale. Bente, Esmee en Tom wisten zich te plaatsen voor de finale en namen drie zilveren medailles mee naar Limburg. 

Milan Tinnemans Limburgs kampioen judo

Op 16 oktober heeft Milan Tinnemans meegedaan aan de Limburgse kampioenschappen judo in Roermond. Na vier gewonnen partijen mag hij zich met het behalen van een 1e plaats Limburgse kampioen judo in de klasse -15 jaar -42 kg noemen. Hierdoor heeft hij zich gekwalificeerd voor de Nederlandse kampioenschappen in Hoogeveen op 5 november a.s.

Zilveren medaille voor Milan Tinnemans

Milan Tinnemans heeft deelgenomen aan het internationale judotoernooi Bushi Open in Arnhem. In een poule van 41 deelnemers heeft hij in de spannende finale een prachtige tweede plaats behaald.

Kasper Schormans gekwalificeerd voor de World Grand Finals

Na zes podiums op een rij (3 maal winst, 2 maal 2e plaats en 1 maal 3e plaats) in het Europees, Belgisch, BNL en Nederlands Kampioenschap heeft Kasper Schormans gisteren wederom een overwinning behaald tijdens de 6e ronde van het Nederlands Kampioenschap. Hierdoor heeft hij zich gekwalificeerd voor de World Grand Finals in Portimao Portugal waarin hij Nederland gaat vertegenwoordigen in de Rotax Max Junior eind november.

Plek 3 voor Kasper Schormans

Kasper Schormans is derde geworden in de vierde ronde van het Europees Kampioenschap Karten.

Prestatie Elize Wijzenbeek tijdens Euregioschwimmen 2022

Elize Wijzenbeek behaalt tijdens de “Euregioschwimmen 2022” in Aken goud op de 200m wisselslag en brons op de 100m vlinderslag.

Zilver en Brons voor Jinte Kreugel

Jinte Kreugel heeft bij de Zuid Nederlandse Kampioenschappen in Helmond een zilveren plak bij Speerwerpen en een bronzen plak bij Verspringen behaald.

Derde plek voor Milan Tinnemans op internationaal judotoernooi

Milan Tinnemans heeft dit weekend meegedaan aan het grote Internationale judotoernooi in Sindelfingen (D). In een poule van 30 deelnemers uit diverse landen, wist hij na zes mooie partijen een prachtige 3e plek te behalen.

Fleur Zwartkruis wint Battle in Madrid

Fleur Zwartkruis heeft samen met haar duo partner uit Barcelona, de Battle (Faro-Urbano) in Madrid (Valladolid) gewonnen.

Veerle Meerstad behaalt met Jong Oranje zilver op WK Beach handball

Bij de laatste acht schakelde Nederland Brazilië uit: 2-0 (18-17, 20-19). Doelvrouw Veerle Meerstad was in de allerlaatste seconde van de kwartfinalepartij beslissend door een strafworp te keren. In de halve finale steeg Jong Oranje opnieuw boven zichzelf uit. Dit keer moest titelfavoriet Hongarije er met 2-0 aan geloven. Opnieuw waren beide sets in Heraklion zeer spannend: 21-20 en 22-21. Pas na het nemen van shoot-outs heeft Jong Oranje in de finale van het WK Beach Handball in Griekenland moeten buigen voor Spanje: 1-2.

Goud, zilver én brons voor Esper Schreurs tijdens NK langebaan Amersfoort 2022

Esper Schreurs heeft deelgenomen aan het NK zwemmen in Amersfoort en wint drie medailles. Hij behaalt goud op 50m schoolslag, zilver op 200m schoolslag en brons op 100m schoolslag.

Zilveren medaille voor Jinte Kreugel

Jinte Kreugel gooit met speerwerpen op het NK Atletiek in Amsterdam een afstand van 46,87 en wint hiermee een zilveren medaille.

Zwarte band voor Hailey Schiepers

Hailey Schiepers is geslaagd voor haar 1e Dan (zwarte band) karate.

Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen

Suze Creemers wint verschillende medailles tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen. Suze behaalt de 1e plaats op de 100 m schoolslag en is hiermee Nederlands Kampioen. Ook op de 200 m schoolslag is ze 1e geworden en ook op deze afstand is ze Nederlands Kampioen. Op de 200m wisselslag wordt Suze tweede met een mooi PR.

Zilver voor Elize Wijzenbeek

Op zondag 29 mei heeft Elize Wijzenbeek zilver gewonnen op de 100m vrije slag MiniorenJuniorenCircuit in Venlo.

Bronzen medaille voor Lloyd Leidsman tijdens Nationale Indoor C-junioren.

Lloyd wint een bronzen medaille op de 60m tijdens de Nationale Indoor C-junioren in Apeldoorn met een tijd van 7.70 sec.

Overtuigende zege van Kasper Schormans tijdens Duits Kampioenschap Karten in Wackersdorf

Kasper Schormans start het Duitse kampioenschap Karten met een overtuigende zege in Wackersdorf.

Mick Wolvekamp zilver op 1500 meter NK junioren

Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
© Trevianum scholengroep 2023