Nieuws

Nieuws

Lize Brouwers met UNIK SQUAD tweede op EK hiphop

Lize Brouwers, A3e, is op 21 mei met haar team UNIK SQUAD! tweede geworden op het EK hiphop in Kalkar Duitsland (UDO EUROPEAN STREET DANCE CHAMPIONSHIPS 2023).

Bronzen medaille voor Elize Wijzenbeek

Het eerste weekend van de regionale zomer kampioenschappen is van start gegaan. Op de 4x100m vrije slag heeft Elize Wijzenbeek een bronzen medaille behaald. Op enkele van haar individuele afstanden heeft ze haar persoonlijke tijden verbeterd.

Kasper Schormans wint tijdens Nederlands én Belgisch kampioenschap

Kasper Schormans heeft in Kerpen (Duitsland) de tweede ronde van het BMC kampioenschap (Belgisch Kampioenschap) gewonnen. Op 14 mei heeft hij de tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap in Eindhoven gewonnen door alle finales te winnen.

Gwen Warnar in de prijzen bij de Emmers Cup

In het weekend van 6 en 7 mei heeft Gwen Warnar deelgenomen aan de Emmers Cup op Equestrian Center de Peelbergen. Daar heeft ze op zondag de 3e plek behaald in de Finals van de klasse 90 cm met haar pony Guess de Melville.

Jentel Sykes wint in Aarschot

Jentel Sykes wint de dames 2 finale in Aarschot (België)

klimwedstrijden 22 en 23 april

In het weekend van 22 en 23 april waren weer de eerste twee wedstrijden van het Lead-klim seizoen. Op zaterdag mochten de junioren en A-jeugd aantreden. In de A-categorie deden twee leerlingen van Trevianum mee, Bente Scheffeleers (G5) en Jochem Kissels (G4). Eerst moesten twee kwalificatie routes worden geklommen, waar Jochem zich als eerste voor de finale wist te kwalificeren en Bente als zesde. De finales wisten Jochem het hoogst te komen en daarmee de wedstiijd te winnen, Bente wist met een tweede plek in de finale beslag te leggen op het zilver. Op zondag was het aan de B en C-categorie. Van Trevianum deden Esmee Bonsen (A3) en Tom Bonsen (G2) mee. Esmee wist zich als eerste te plaatsen voor de finale en Tom als vierde. In de finale wist Esmee ruim het hoogst te komen en het goud mee te nemen en wist Tom op te klimmen naar de bronzen plek.

Damesteam HV NOAV derde op de Jupiter Cup 2023

De dames van HV NOAV uit Susteren zijn derde geworden op de Jupiter Cup 2023 in Franeker.

Team NOAV C1 wint de Arnhem Handball Cup

Afgelopen weekend is het team NOAV C1 naar een internationaal handbal toernooi in Arnhem geweest. Ze hebben gehandbald tegen Duitse, Franse en Nederlandse teams en op een na hebben ze alle wedstrijden gewonnen. Dit resultaat werd beloond met een eerste plek in hun leeftijd categorie. Het team NOAV C1, waaronder Nienke Cals, Lien Vos, Yenthe Wouters, Nina Jennen, Lara Hoogmans en Senna Hoogmans, kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend.

Nika Thuijls wint Soeverein Judocup toernooi

Nika Thuijls (A1) heeft op zaterdag 8 april deelgenomen aan het Soeverein Judocup toernooi in Lommel. In de klasse U13 -36 heeft ze de 1ste plaats behaald.

Jentel Sykes wint in Lommel

Jentel Sykes wint de dames 3 in Lommel (België) op zondag 9 april.

Tristan Donga Nederlands Kampioen Nunchaku

Tristan Donga (H4b) is Nederlands Kampioen Nunchaku en heeft de vierde plaats behaald bij Kata.

Veerle Donga Nederlands Kampioen Nunchaku

Veerle Donga (H2e) is Nederlands Kampioen Nunchaku. Daarnaast heeft ze de derde plaats bij freestyle en de derde plaats bij Kata behaald.

Jentel Sykes wint de finale zilver toernooi in Rotterdam

Derde plaats voor Nika Thuijls

Nika Thuijls heeft deelgenomen aan Judotoernooi Geldrop en heeft de derde plaats behaald.

Nationaal Jeugd Kampioenschap Boulderen

Op zaterdag 1 april vond het Nationaal Jeugd Kampioenschap Boulderen plaats in boulderhal de Campus in Den Haag. De beste tien boulderaars in elke leeftijdscategorie streden voor de titel Nederlands Kampioen Boulderen 2023. In het voorafgaande seizoen hadden maar liefst zeven leden van TOC Limburg, waarvan vier leerlingen van Trevianum, zich hiervoor geplaatst. Moeilijke boulders met een combinatie van kracht en techniek zorgden voor een flinke uitdaging voor deze jeugd. Uiteindelijk resulteerde dat in 2 medailles en mooie scores voor alle leerlingen in hun leeftijdscategorie. Jochem Kissels (zilver, 2de plek bij jongens U18),Tom Bonsen (brons, 3de plek bij jongens U14), Esmee Bonsen (4de plek bij meisjes U16) en Bente Schiffeleers (5de plek bij meisjes U18).

Podiumplaats voor Sem en Milan Verstraeten

Sem en Milan Verstraeten hebben weer podiumplaats op het judo toernooi in Geldrop. Sem Verstraeten (a4) eerste plaats in de klasse -18 jaar in de -55 kilo. Milan Verstraeten (h1) eerste plaats in de klasse -15 jaar in de -34 kilo.

Kasper Schormans winnaar eerste ronde NK Berghem

Kasper heeft de eerste ronde van het Nederlands Kampioenschap in Berghem gewonnen. P1 kwalificatie, P1 Pre- Finale en P1 Finale.

Jentel Sykes behaald tweede plek in het Goud toernooi in Hoofddorp.

Jentel Sykes is in het weekend van 18 maart tweede geworden in het Goud tennistoernooi in Hoofddorp.

Nika Thuijls derde bij international Shizentai Open in Wehl.

Nika Thuijls, A1b, heeft op zaterdag 18 maart deelgenomen aan het judotoernooi Shizentai Open in Wehl. Ze heeft daar voor het eerst deelgenomen in de -15, 36 kg en een mooie derde plaats behaald.

Hoogste podiumplek voor Milan Verstraeten bij het international Shizentai open in Wehl

Milan Verstraeten, h1f, is eerste geworden in de klasse -15 jaar -34 kilo. Aankomende zondag staat een toernooi in Nijmegen op het programma.

Podiumplek voor Sem Verstraeten bij het international Shizentai open in Wehl

Op zaterdag 18 maart 2023 heeft Sem Verstraeten een podiumplek behaald bij het international Shizentai open in Wehl. Sem, a4b, is derde geworden in de klasse -18 jaar en -55 kilo. Komend weekend neemt hij deel aan de masters in Bremen, waar hij zowel -18 jaar en -21 jaar gaat judoën in de klasse -54 kilo.

Kasper Schormans gaat na winst in Maleisië en in Campillos door met winnen: dominante zege in BNL Kick-Off!

Voor Kasper Schormans houdt het maar niet op: na zijn zeges in Maleisië en Campillos won hij afgelopen weekeinde in Genk óók de BNL Kick-Off. De dertienjarige karter uit Born, racend voor het topteam van JJ Racing, domineerde de Rotax Max Junioren-klasse.

Zilver voor Mick Wolvekamp

Op zondag 26 februari 2023 heeft Mick Wolvekamp (A6b) zilver behaald op het NK Cross in de categorie U20.

Lidianne Smits winnaar bij hinkstapspringen NK Indoor atletiek

Lidianne Smits uit H5g heeft met 11,36 m het Nederlands kampioenschap Indoor atletiek in Apeldoorn op 11 februari 2023 bij het onderdeel hinkstapspringen gewonnen. Ze is daarmee Nederlands kampioen vrouwen U20.

Sem Verstraeten Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag 29 januari is Sem Verstraeten voor het 4e keer op rij Limburgs Kampioen geworden, dit keer in de klasse -18 jaar -55 kg. Hierdoor heeft hij zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen 11 februari in Den Haag.

Mick Wolvekamp behaalt Limburgs Kampioenschap Cross

Mick Wolvekamp heeft met de winst op de Abdijcross in Kerkrade tevens het Limburgs Kampioenschap Cross behaald in de categorie U20. Ook teamgenoot Stijn Koolen viel in de prijzen. Hij werd derde in deze categorie.

Milan Tinnemans behaalt derde plaats tijdens The Dutch Open Espoire

Milan Tinnemans heeft deelgenomen aan het grootste Internationale judo toernooi van Nederland, “The Dutch Open Espoire te Eindhoven”. In zijn klasse deden er 38 deelnemers mee uit zeven verschillende landen (FRA, BEL, GER, LTU, SUI, ITA en NED). Na zes superspannende partijen behaalde hij de derde plaats op het podium.

Alaine Lomans in de prijzen tijdens de Regiocup in Bree (België)

Alaine Lomans heeft tijdens de Regiocup in Bree (België) twee afstanden gezwommen, de 100 meter schoolslag en de 200 meter rugslag. Op beiden afstanden is ze derde geworden in haar leeftijdscategorie. Op de 100 meter schoolslag én de 200 meter rugslag heeft ze haar tijd verbeterd. Met de tijd op de 200 meter rugslag heeft ze zich geplaatst voor het Belgisch Jeugd Kampioenschap.

Milan Tinnemans en Milan Verstraeten behalen prachtig resultaat tijdens Judokampioenschappen

Milan Tinnemans en Milan Verstraeten hebben meegedaan aan de 20e editie van de Internationale Open Rotterdamse Judokampioenschappen. Daar behaalde Milan Tinnemans de eerste plaats in de klasse -15 jaar, -46 kg. Milan Verstraeten behaalde de derde plaats. Op bijgaande foto ziet u de twee topsporters en coach Tom Grootjans.

Jentel Sykes wint tennistoernooi in categorie dames 3

Jentel Sykes heeft het tennistoernooi gewonnen in Bilzen (België) in de categorie Dames 3

Nika Thuijls behaalt eerste plaats bij Judo Kampioenschap

Nika Thuijls (A1b) heeft op 18 december een eerste plaats behaald bij het Open Twents Judo Kampioenschap in Enschede in de klasse -12, -36 kg.

Kasper Schormans nummer 3 in het Wereldkampioenschap

Te midden van 's werelds beste Rotax Max Junioren-rijders slaagde Kasper Schormans in Portimão er in om op het podium te eindigen. De dertienjarige karter uit Born werd erg knap derde tijdens de Grand Finals, het jaarlijkse WK voor Rotax Max-rijders.

Mick Wolvekamp en Stijn Koolen doen goede zaken tijdens NK Cross

Mick Wolvekamp is Nederlands kampioen geworden op het NK cross bij de junioren U18. Naast deze individuele plak heeft hij samen met Stijn Koolen en Dani Meisen de nationale titel behaald in het verenigingsklassement van het NK Cross.

Nika Thuijls Limburgs kampioen Judo

Nika Thuijls is op 20 november Limburgs kampioen geworden in de gewichtsklasse -36 kg in de leeftijd -12 jaar.

Milan Verstraeten Limburgs kampioen Judo

Vrijdag 11 november heeft Milan Verstraeten deelgenomen aan de Belgische teamwedstrijden Judo. Team Limburg is 3e van België geworden. Milan heeft hierbij al zijn wedstrijden gewonnen. Zaterdag 12 november mocht hij alweer in Den Haag zijn voor het internationaal residentie toernooi. Hier heeft Milan een mooie 3e plek gehaald. Op 20 november heeft Milan in Roermond de Limburgse kampioenschappen mogen judoën en mag hij zich kampioen van Limburg noemen in zijn gewichtsklasse -34 kilogram in de -12 jaar.

Kasper Schormans Nederlands kampioen

Kasper Schormans is in Genk na een aantal uitermate zenuwslopende races Nederlands Kampioen geworden. Daarnaast is hij ook Nederlands Rookie kampioen, hij is de beste nieuwkomer in deze klasse. Over een aantal dagen vertrekt Kasper naar het WK in Portimao.

Zilveren medailles bij het Nederlands Kampioenschap Leadklimmen

In het weekend van 5 en 6 november hebben Bente Schiffeleers, Jochem Kissels, Esmee Bonsen en Tom Bonsen deelgenomen aan het NJK leadklimmen in Amsterdam. De NKBV had een aantal mooie routes gemaakt, die erg uitdagend waren.  In de kwalificatie miste Jochem net één greep voor de finale. Bente, Esmee en Tom wisten zich te plaatsen voor de finale en namen drie zilveren medailles mee naar Limburg. 

Milan Tinnemans Limburgs kampioen judo

Op 16 oktober heeft Milan Tinnemans meegedaan aan de Limburgse kampioenschappen judo in Roermond. Na vier gewonnen partijen mag hij zich met het behalen van een 1e plaats Limburgse kampioen judo in de klasse -15 jaar -42 kg noemen. Hierdoor heeft hij zich gekwalificeerd voor de Nederlandse kampioenschappen in Hoogeveen op 5 november a.s.

Kasper Schormans gekwalificeerd voor de World Grand Finals

Na zes podiums op een rij (3 maal winst, 2 maal 2e plaats en 1 maal 3e plaats) in het Europees, Belgisch, BNL en Nederlands Kampioenschap heeft Kasper Schormans gisteren wederom een overwinning behaald tijdens de 6e ronde van het Nederlands Kampioenschap. Hierdoor heeft hij zich gekwalificeerd voor de World Grand Finals in Portimao Portugal waarin hij Nederland gaat vertegenwoordigen in de Rotax Max Junior eind november.

Zilveren medaille voor Milan Tinnemans

Milan Tinnemans heeft deelgenomen aan het internationale judotoernooi Bushi Open in Arnhem. In een poule van 41 deelnemers heeft hij in de spannende finale een prachtige tweede plaats behaald.

Plek 3 voor Kasper Schormans

Kasper Schormans is derde geworden in de vierde ronde van het Europees Kampioenschap Karten.

Prestatie Elize Wijzenbeek tijdens Euregioschwimmen 2022

Elize Wijzenbeek behaalt tijdens de “Euregioschwimmen 2022” in Aken goud op de 200m wisselslag en brons op de 100m vlinderslag.

Zilver en Brons voor Jinte Kreugel

Jinte Kreugel heeft bij de Zuid Nederlandse Kampioenschappen in Helmond een zilveren plak bij Speerwerpen en een bronzen plak bij Verspringen behaald.

Derde plek voor Milan Tinnemans op internationaal judotoernooi

Milan Tinnemans heeft dit weekend meegedaan aan het grote Internationale judotoernooi in Sindelfingen (D). In een poule van 30 deelnemers uit diverse landen, wist hij na zes mooie partijen een prachtige 3e plek te behalen.

Fleur Zwartkruis wint Battle in Madrid

Fleur Zwartkruis heeft samen met haar duo partner uit Barcelona, de Battle (Faro-Urbano) in Madrid (Valladolid) gewonnen.

Veerle Meerstad behaalt met Jong Oranje zilver op WK Beach handball

Bij de laatste acht schakelde Nederland Brazilië uit: 2-0 (18-17, 20-19). Doelvrouw Veerle Meerstad was in de allerlaatste seconde van de kwartfinalepartij beslissend door een strafworp te keren. In de halve finale steeg Jong Oranje opnieuw boven zichzelf uit. Dit keer moest titelfavoriet Hongarije er met 2-0 aan geloven. Opnieuw waren beide sets in Heraklion zeer spannend: 21-20 en 22-21. Pas na het nemen van shoot-outs heeft Jong Oranje in de finale van het WK Beach Handball in Griekenland moeten buigen voor Spanje: 1-2.

Goud, zilver én brons voor Esper Schreurs tijdens NK langebaan Amersfoort 2022

Esper Schreurs heeft deelgenomen aan het NK zwemmen in Amersfoort en wint drie medailles. Hij behaalt goud op 50m schoolslag, zilver op 200m schoolslag en brons op 100m schoolslag.

Zilveren medaille voor Jinte Kreugel

Jinte Kreugel gooit met speerwerpen op het NK Atletiek in Amsterdam een afstand van 46,87 en wint hiermee een zilveren medaille.

Zwarte band voor Hailey Schiepers

Hailey Schiepers is geslaagd voor haar 1e Dan (zwarte band) karate.

Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen

Suze Creemers wint verschillende medailles tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen Zwemmen. Suze behaalt de 1e plaats op de 100 m schoolslag en is hiermee Nederlands Kampioen. Ook op de 200 m schoolslag is ze 1e geworden en ook op deze afstand is ze Nederlands Kampioen. Op de 200m wisselslag wordt Suze tweede met een mooi PR.

Zilver voor Elize Wijzenbeek

Op zondag 29 mei heeft Elize Wijzenbeek zilver gewonnen op de 100m vrije slag MiniorenJuniorenCircuit in Venlo.

Bronzen medaille voor Lloyd Leidsman tijdens Nationale Indoor C-junioren.

Lloyd wint een bronzen medaille op de 60m tijdens de Nationale Indoor C-junioren in Apeldoorn met een tijd van 7.70 sec.

Overtuigende zege van Kasper Schormans tijdens Duits Kampioenschap Karten in Wackersdorf

Kasper Schormans start het Duitse kampioenschap Karten met een overtuigende zege in Wackersdorf.

Mick Wolvekamp zilver op 1500 meter NK junioren

Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
© Trevianum scholengroep 2023