Talentherkenningsprogramma’s

Zaalvoetbal op Trevianum

1. Het project vindt viermaal in de week plaats (op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag) in de sporthal van de bovenbouw van Trevianum voorafgaand aan school op maandag en woensdag. De fysieke training wordt aangeboden door Topsport Limburg en vindt plaats in het HPC (High Performance Center) in het UNITASstadion.

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De trainingen worden gegeven door Dick van der Steen in samenwerking met zaalvoetbalvereniging SCWM en FSG Sittard-Geleen.

4. Inschrijving betekent dat voor de zaalvoetbaltrainingen een bijdrage betaald moet worden en dat de sporters opgenomen worden in het LOOT-programma, waarvoor een bijdrage van €100,- geldt.

5. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en voetbalkwaliteiten (voor zover we dit vooraf kunnen inschatten). Bij gelijk gebleken geschiktheid geldt de volgorde van inschrijven.

6. Inschrijven kan vanaf 20 maart op deze speciale pagina

Indien je dit wat lijkt of je wilt eens een training wilt meedoen, kun je altijd contact opnemen met iemand van de Topsport Talentafdeling (046-4206907)