Talentherkenningsprogramma’s

Wielrennen op Trevianum

1. Het project vindt plaats op de woensdagmiddag en beslaat 20-25 trainingen/activiteiten op jaarbasis.Proefwerkweken, projectweken of andere bijzondere schooldagen worden daarbij gemeden

2. Deelname staat open voor zowel beginnende fietsers (kennismaking), als ook voor de wat meer gevorderden (reeds actief binnen clubverband)

3. De trainingen worden gegeven op woensdag van 15.00u - 17.00u, op het Tom Dumoulin Park en staan onder leiding van Remco de Veen. Remco is ook de trainer van de triatlongroep. De wielertrainingen voor triatlon en wielrennen vinden gecombineerd plaats.

4. Deelname voor leerlingen van groep zeven en acht van de Basisschool is GRATIS!

Wil jij graag eens kennismaken, dan kun je contact opnemen met de Topsport Talentafdeling (046-4206907 -Dhr. Indemans, Dhr. Engeln, Dhr Deuss)

5. Heb je nog geen wielrenfiets en helm, dan stelt Limburg Cycling een leenfiets en helm ter beschikking.

6. Deelname staat ook open voor leerlingen van klas 1 en 2 van andere middelbare scholen. Deze deelnemers betalen een bijdrage van € 99,-/jaar.

7. Voor leerlingen van Trevianum geldt dat er voor wielertrainingen ook een bijdrage betaald (materiaal krijg je in bruikleen) moet worden. De leerlingen worden tevens opgenomen in het LOOT-programma, dat zorg draagt voor ondersteuning en begeleiding. Deze bijdrage is €100,- op jaarbasis.

8. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning. 

9. Instromen gedurende het schooljaar is mogelijk. Alvorens de deelname definitief is, wordt er gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet en gedrevenheid.

10. Inschrijven kan op deze speciale pagina

11. Zie onze folder als ook de website van Limburg Cycling (www.limburgcycling.com/breedtesport/wielerscholen)

Indien je dit wat lijkt of je wilt eens een training meedoen om kennis te maken, neem dan gerust contact op met iemand van de Topsport Talentafdeling (046-4206907) zie punt 4.