Talentherkenningsprogramma’s

Meidenvoetbal op Trevianum

1. Het project vindt tweemaal in de week plaats(op woensdag en donderdag) op de accommodatie van VV Sittard(Trevianum) en in het HPC (High Performance Center) van UNITAS bij het stadion van Fortuna-Sittard.

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De trainer(op de woensdagochtend van 8.30u-9.45u), zal voor dit project meneer M. Hamstra  zijn. Trainer bij de opleiding van Fortuna Sittard en de KNVB.

4. Daarnaast verzorgt Topsport Limburg op de donderdagmiddag(van 14.30u-15.30u) een fysieke training in het HPC(High Performance Center) onder leiding van Sirik Blokzijl (fysiotherapeut).

5. Het aantal deelnemers is gesteld op maximaal 12 en er zal een bijdrage van € 250,- voor  deelname aan dit programma gevraagd worden (dit is inclusief de bijdrage voor inschrijving in het LOOT-programma).

6. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en voetbalkwaliteiten(in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten). Bij gelijk gebleken geschiktheid geldt de volgorde van inschrijven.

7. Inschrijven kan vanaf 20 maart op deze speciale pagina