Talentherkenningsprogramma’s

Hockey op Trevianum

1. Het project vindt twee maal in de week plaats (op maandag en vrijdag) op de velden van HC Scoop achter het stadion van Fortuna-Sittard tijdens het  1e en 2e lesuur. Tijdens de wintermaanden wordt er naast een zaaltraining in Munstergeleen, een fysieke training verzorgd in het HPC (High Performance Center) van Topsport Limburg, die onder leiding staat van Sirik Blokzijl.

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De zaal- en veldtrainingen worden verzorgd door Rob van der Slik. De fysieke trainingen worden aangeboden door Topsport Limburg en staan onder leiding van Sirik Blokzijl.

4. Inschrijving betekent dat voor de hockeytrainingen een bedrag betaald moet worden en dat de sporters opgenomen worden in het LOOT-programma, waarvoor een extra bijdrage van €100,- geldt.

5. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en hockeykwaliteiten (in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten).

6. Inschrijven kan vanaf 20 maart 2019 op deze speciale pagina