Talentherkenningsprogramma’s

Hockey op Trevianum en DaCapo-college!!

1. Voor het eerst zullen de Topsport Talentafdeling Trevianum Scholengroep en het DaCapo-college hun krachten bundelen. Het project Hockey zal bij voldoende deelname twee maal in de week plaatsvinden op de velden van HC Scoop achter het stadion van Fortuna-Sittard tijdens het 1e en 2e lesuur. Tijdens de wintermaanden wordt er naast een zaaltraining in Munstergeleen, een fysieke training verzorgd in het HPC (High Performance Center) , die onder leiding staat van Sirik Blokzijl.

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De zaal- en veldtrainingen worden verzorgd door Rob van der Slik. De fysieke trainingen staan onder leiding van Sirik Blokzijl.

4. Inschrijving betekent dat voor de hockeytrainingen een bedrag betaald moet worden en dat de sporters opgenomen worden in het LOOT-programma, waarvoor een extra bijdrage van €100,- geldt.

5. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en hockeykwaliteiten (in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten).

6. Inschrijven kan op deze speciale pagina

BELANGRIJK: voor deelname aan dit project hoef je geen lid te zijn van HC Scoop.