Talentherkenningsprogramma’s

Dans op Trevianum

  1. In schooljaar 2020-2021 zullen wij starten met het aanbieden van een dans-verbredingsprogramma. Normaliter danst iemand binnen een dansschool 1 dansstijl en vindt die dansstijl dan ook heel erg leuk om te doen. Wanneer iemand daadwerkelijk naar een dansopleiding als vervolgopleiding, zal die persoon meerdere dansstijlen moeten kunnen uitvoeren (in ieder geval de basis gehad moeten hebben). Daarom willen wij geïnteresseerde dansers de mogelijkheid bieden om zich te verbreden door verschillende dansstijlen aan te bieden, gegeven door verschillende dansdocenten.

  2. Het project vindt tweemaal per week plaats op de locatie van de docent (in de desbetreffende dansstijl). Dit alles zal plaatsvinden onder schooltijd.

  3. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

  4. Chantal Houben zal de organisatie van het programma op zich nemen, maar zal niet alle onderwijsuren zelf verzorgen. Omdat er sprake is van een verbredingsprogramma zullen meerdere stijlen en dus ook meerdere docenten aan bod komen.

  5. Inschrijving betekent dat voor de danstrainingen een bijdrage van € 250,- gevraagd zal worden. Dit is inclusief de bijdrage voor inschrijving in het TTS-programma.

  6. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en danskwaliteiten (in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten). Bij gelijk gebleken geschiktheid geldt de volgorde van inschrijven.

  7. Inschrijven kan op deze speciale pagina

Indien jou dit wat lijkt of je hebt alvast vragen, dan kun je altijd contact opnemen met iemand van de Topsport Talentafdeling (046-4206907) of Chantal Houben (trevianum-dans@urbandancefactory.nl).