Talentherkenningsprogramma’s

Damesvoetbal Talentprogramma

1. Het project, georganiseerd voor leerlingen van Trevianum Scholengroep en DaCapo College, vindt tweemaal in de week plaats(op woensdag en vrijdag) op de accommodatie van VV Sittard(Trevianum).

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De trainer voor dit project zal dhr. Rob Hutting zijn. De trainingen staan open voor alle meiden met affiniteit om voetbal op een zo hoog mogelijk niveau te willen spelen. In onze samenwerking met Fortuna 54 zullen dan ook mogelijkheden worden aangeboden om eens te kennis te maken met voetbal op het hoogste niveau. 

4. Het aantal deelnemers is gesteld op maximaal 12 en er zal een bijdrage van € 250,- voor  deelname aan dit programma gevraagd worden (dit is inclusief de bijdrage voor inschrijving in het TTS-programma).

5. Je hoeft absoluut geen lid van Fortuna 54 te zijn om deel te mogen nemen aan dit project. Alleen de expertise van de trainer van Fortuna 54 garandeert een voetbalopleiding op niveau. 

6. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en voetbalkwaliteiten(in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten). Bij gelijk gebleken geschiktheid geldt de volgorde van inschrijven.

7. Inschrijven kan via deze speciale pagina