Talentherkenningsprogramma’s

Atletiek op Trevianum

1. Het project vindt 2 maal in de week plaats (op dinsdag de baantraining en op donderdag de fysieke training) in het UNITASstadion en HPC (High Performance Center) nabij het stadion van Fortuna-Sittard.

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De trainer (op de dinsdagochtend van 8.30u-9.45u) voor dit project is mevrouw Zwartkruis (atletiekster en LO-docent). 

4. Topsport Limburg organiseert op de donderdag (van 9.45u-10.45u) een fysieke training in het HPC(High Performance Center) onder leiding van Sirik Blokzijl (fysiotherapeut).

5. Het aantal deelnemers is gesteld op maximaal 12 en er zal een bijdrage voor dit programma gevraagd worden. Dit is inclusief de € 100,-  bijdrage voor de deelname in het LOOT-programma.

6. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en atletische kwaliteiten(in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten). Bij gelijk gebleken geschiktheid geldt de volgorde van inschrijven.

7. Inschrijven kan hier vanaf 20 maart 2019.