Talentherkenningsprogramma’s

Atletiek op Trevianum

1. Het project vindt plaats (op dinsdag de baantraining en op donderdag is een fysieke training mogelijk) in het UNITASstadion en HPC (High Performance Center) nabij het stadion van Fortuna-Sittard.

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De trainer (op de woensdagochtend van 8.30u-9.45u) voor dit project is mevrouw Zwartkruis (atletiekster en LO-docent). 

4. Sirik Blokzijl (fysiotherapeut en performancetrainer) organiseert op de donderdag (van 11.00u-12.00u) een fysieke training in het HPC(High Performance Center). Deelname aan deze training is vrijwillig.

5. Het aantal deelnemers is gesteld op maximaal 12 en er zal een bijdrage van € 250,- voor dit programma gevraagd worden. Dit is inclusief de bijdrage voor inschrijving voor het TTS-programma.

6. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en atletische kwaliteiten(in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten). Bij gelijk gebleken geschiktheid geldt de volgorde van inschrijven.

7. Inschrijven kan hier