Talentherkenningsprogramma’s

Trevianum Talentherkingsprogramma

In 2017-2018 zijn wij gestart met de talentherkenningsprogramma’s die Trevianum in samenwerking met clubs, bonden, sporttak-platforms en Topsport Limburg (nieuwe naam is LimburgSport) ontwikkeld heeft. Deze programma’s zijn vooral bedoeld voor diegene die haar/zijn sporttalent in een specifieke richting verder wil ontplooien door een extra trainingsaanbod, maar nog niet in een officieel bondsprogramma opgenomen is. Een aantal programma's worden geheel/gedeeltelijk door partners van Trevianum uitgevoerd. 

Bij de talentherkenningsprogramma’s wordt er één of tweemaal per week getraind. De trainingen kunnen plaatsvinden geheel of gedeeltelijk voorafgaand aan school, direct aansluitend aan school of onder schooltijd gedurende het eerste en tweede lesuur.

De trainingen staan onder leiding van door bonden gekwalificeerde trainers.

Kosten: tussen €100,- en €250,- op jaarbasis afhankelijk van aantal trainingen en accommodatie. Specifieke informatie vindt u door het aanklikken van het sportprogramma.

Er zijn op dit moment talentherkenningsprogramma’s voor atletiek, dans, handbal, hockey, meidenvoetbal, sportklimmen, tennis, triatlonwielrennen en zaalvoetbal.

Meer informatie of inschrijven?

Inschrijven van nieuwe brugklassers kan na de voorlichting sportstroom en talentherkenningsprogramma's via de link op de SportSide. Wij nemen daarna contact op,

Voor nadere informatie of om een afspraak te maken, neem contact op met een van de Topsport Talent-coördinatoren:

Jan Deuss, Bernie Engeln en Edward Indemans

T (046) 420 69 07
E topsporttalent@trevianum.nl