Nieuws

Kaine van der Dussen H5i is geselecteerd voor het WJK Karate in Chili

Kaine van der Dussen is door bondscoaches Geoffrey Berens en Virgil Fisser van de Karate-do Bond Nederland geselecteerd voor het wereldkampioenschap karate tot 21 jaar in Santiago de Chili. Hij zal daar uitkomen bij de junioren in de klasse tot 55kg.

lees meer >
Anouk Simons uit A4c Wereldkampioene Streetdance in Blackpool(GB)

Urban Dance Factory (UDF) is op het wereldkampioenschap Streetdance goed voor de dag gekomen. Met crew, quad, duo's en solisten wist de UDF zich bij de beste 10 van de wereld te scharen. Anouk Simons uit A4c wist in de categorie U16 Intermediate de wereldtitel in de wacht te slepen.

lees meer >
Het slot. Bijna thuis, maar toch vol aan de bak.

Etappe 10. Het einde bijna in zicht en dat maakt zo'n laatst rit ook meteen bijzonder. Afspraak is afspraak. Om 14.30u MOEST de aankomst op Trevianum zijn. Het werd slechts een paar minuutjes later.

lees meer >
GPS malheur zorgde voor problematische 9e etappe

Late aankomst vandaag door GPS-malheur en veel venijnige klimmetjes en steile afdalingen. Ook een traktatie op een fikse bui droeg hieraan bij. Om 19.20u arriveerden we pas in Burg Reuland.

lees meer >
Etappe 8 was er een met drie gezichten

Op weg van Saverne naar Perl/Schengen leek het eerst de 7 heuvelenroute, vervolgens Frans en Duits grondgebied stuivertje wisselen en als slot een ontmoeting met twee thuisgebleven Trevitrappers, die de laatste twee etappes mee willen proeven.

lees meer >
Etappe 6 de langste van 160km

Van Wigingsbach net boven de Bodensee naar Colmar in de Franse Elzas. Een doorsteek door het Zwarte Woud. Dat bleek zwart van de regen en deed de Trevitrappers bijna wankelen.

lees meer >
Een mooie 7e etappe naar Saverne

In deze etappe rijden de Trevitrappers dwars door de wijngaarden en langs wijndorpjes. Ze moesten zich toch soms wel even vermannen, als er weer eens een heel stijl klimmetje, richting wijngaard, opdook. Om 18.00u werd het hotel in Saverne bereikt.

lees meer >
Gezusters Mukanga winnen de battle 2vs2 bij I love this dance

De zusjes Norah en Yarah hebben bij I love this dance voor de 2e achtereenvolgende keer de batlle 2vs2 gewonnen bij "I love this dance"

lees meer >
De helft zit er op!!

De helft van de Tour Treviso Trevianum zit er op. Tijdens etappe 5 waren alle omstandigheden precies zo als een fietser zich dat wenst. Prachtig idyllisch, geleidelijk bergafwaarts, licht glooiend landschap met fantastisch mooie groene vergezichten.

lees meer >
4e etappe met stijve benen naar Wingersbach

De kortste etappe werd, met de stijve benen van de regen van de 3e etappe, toch nog een flinke klus

lees meer >
Zwaarste etappe 3 tot een goed einde gebracht

Met 150km en 3 fikse beklimmingen de zwaarste klus voor de trevitrappers. Toch werd ondanks de regen precies op schema in Oberammergau aan tafel aangeschoven.

lees meer >
Verslag 2e etappe Trevitrappers Treviso-Trevianum

Na twee pittige beklimmingen in de ochtend, leek de dag, ondanks de 32 graden, voor de rest een makkie te worden. We kwamen echter bedrogen uit. Aankomst Hotel Saksenklemmen 19.00u (dat had 16.30u moeten zijn)!

lees meer >
1e etappe Trevitrappers zit er op

Op 10 augustus 2019 is in Treviso de groep Trevitrappers (10-docenten en oud-docenten van Trevianum) vertrokken voor hun 1e etappe van Treviso naar Pieve di Cadore.

lees meer >
Trevitrappers gaan van Treviso (I) naar Trevianum in augustus

Een groep fietsende collega's (de Trevitrappers) van Trevianum gaan van 10 augustus tot 19 augustus 2019 een route van 1300km fietsen van Treviso (I) naar Trevianum

lees meer >
Judoka Mo van Dun (G5) wordt 3e op EK in Warschau (Polen)

Regerend Nederlands Kampioen Mo van Dun wordt 3e op het EK in Polen en sleept hiermee zijn selectie voor het Wereldkampioenschap U18 in Almaty (Kazachstan) in de wacht.

lees meer >
Fenna Lemeer (A3b) wordt 2e op het NK Paalsport

In de categorie Junior Girls is op het NK Paalsport Fenna Lemeer 2e geworden en heeft zich hierdoor gekwalificeerd voor het WK in Montreal (Canada)

lees meer >
Esper Schreurs (A4f) heeft op het NJJK flink gegrossierd in podiumplaatsen

Op de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen lange baan, heeft Esper Schreurs (A4f) , 1x goud (400m vrije slag), 3x zilver (100m schoolslag , 200m wisselslag en 400m wisselslag) en 3x brons (100m vrije slag, 200m vrije slag, 200m schoolslag)m behaald.

lees meer >
Bente Pernot (A3a) speelt gelijk (2-2) en verliest (1-0) van de Verenigde Staten

Met de meidenvoetballers van Nederland onder 15 heeft Bente Pernot in een tweetal oefenwedstrijden gelijkgespeeld en verloren van de VS.

lees meer >
Rolstoeltennisser Sam Schröder wint de French Open

Sam Schröder heeft in het tweede weekend van juni 2019 de French Open gewonnen

lees meer >
Siri Petit (H1a) en Ziggy Thole (H3g) winnen Dance Stars Slagharen Solo

Op Dance Stars Slagharen hebben Siri Petit (U14) en Ziggy Thole (U18) op het onderdeel Modern-Jazz-Solo de eerste plaats behaald. Ziggy en Valentina Tummers (A3e) wonnen goud in de klasse DUO (U18)

lees meer >
Tennisproject Trevianum in nieuwe schooljaar van start

In navolging van atletiek, meidenvoetbal, volleybal, zaalvoetbal en dans, zal nu ook tennis onder schooltijd in het nieuwe schooljaar van start gaan.

lees meer >
Sem van Dun wint met Hercules uit Echt Nederlandse titel mixed teams judo

In het afgelopen Pinksterweekeinde wisten de judoka's van Hercules uit Echt de eerste Nederlandse titel te veroveren in de categorie mixed teams. Zij wonnen in Sporthal de Bandert in Echt van het gerenommeerde Kenamju uit Haarlem.

lees meer >
Bente Pernot(A3a) wint met Nederland U15 meidenvoetbal van Duitsland

Een nieuwe generatie Oranjetalenten, met onze Bente Pernot(A3a), is op een perfecte manier gestart met haar interlandloopbaan. Nadat het Nederlands elftal voor speelsters onder 15 jaar dinsdag al België had verslagen (2-1), zette het donderdag ook Duitsland opzij. Met een fraaie individuele actie kroonde linksbuiten Shijona Martina zich in Venray tot matchwinner: 1-0.

lees meer >
Fortuna Sittard U15 en U19 Kampioen

Op 25 mei werden de U15 en U19 van Fortuna Sittard kampioen en promoveren daarmee automatisch naar de 1e divisie.

lees meer >
Weer een mooi resultaat voor Abigail de Bree (H3d)

Zaterdag 25 mei heeft Abigail tijdens het internationale hiphop event Hiphop Kingz samen met haar crew de 5 tegen 5 all styles battles gewonnen. .

lees meer >
Stichting Volleybal Promotie Limburg organiseert gratis training

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert Stichting Volleybal Promotie Limburg een gratis introductietraining, van 9.00u tot 11.30u, in de Trevihal op de Havikstraat 2 in Sittard, voor geïnteresseerde volleyballers en volleybalsters. Kun jij deze zaterdag niet, maar wil je wel een training volgen dan is er op zondag 1 september nog een kans om deel te nemen. Zelfde plaats en zelfde tijd!

lees meer >
Noah-Maria Katzenbauer(A3b) en Jelle Vice Kampioen A klasse ballroom en latin

Op het het Nederlands Kampioenschap Ballroom en Latin dansen, zijn Noah-Maria Katzenbauer(A3b) en partner Jelle Goubet in de A-klasse bij de senioren op 2e plaats geëindigd.

lees meer >
Yasmin Aoune(A3e) en Lotte Heijenrath (A4c) winnen met hun crew CFam Varsity als met megacrew C-Fam de Europese titel op het EK in Leiden

Lotte Heijenrath (A4c) en Yasmin Aoune ( A3e ) zijn afgelopen weekend zowel met hun team CFam Varsity, als ook C-Fam Megacrew (25 dansers) Europees kampioen 2019 Hip Hop Unite geworden. Viënna Willems (H4b) en Amber Römkens (H5d) van Dance Center Benito Deane behaalden met hun Megacrew “ No Escape XXL “ de zilveren medaille.

lees meer >
NJK Boulderen voor de zusjes Bente(G1c) en Amber Schiffeleers(H3h)

Bente en Amber Schiffeleers zijn vanwege hun goede prestaties (3e en 4e) in de jeugdcompetitie geplaatst voor het Nederlands Jeugd Kampioenschap boulderen.

lees meer >
Rachel Gerarts(H5k) wordt met TTV Heerlen Nederlands Kampioen Tafeltennis

Voor het eerst sinds zeven jaar komt de titel Nederlands Kampioenschap Tafeltennis voor clubteams weer naar Limburg. Rachel Gerarts had daar in de finale met haar 3-0 overwinning een groot aandeel in.

lees meer >
Nu ook Europees Kampioenschap Streetdance quad onder 18 voor Anne, Britt, Anouk en Indira

Anne Cleven, Britt Smeets, Anouk Simons en Indira Kostic wisten na hun Nederlands en Belgisch Kampioenschap nu ook de Europese titel in de wacht te slepen in Veldhoven.

lees meer >
Mo van Dun(judo) is geselecteerd voor het Europees Kampioenschap

Van 26 tot 30 juni wordt het EK judo voor de U18 georganiseerd in Warschau (Polen). Mo van Dun is geselecteerd in de klasse tot 66kg.

lees meer >
Oud leerling Alec Smit uitgeroepen tot handbaltalent van het jaar

Alec Smit, die handbalt in de Duitse competitie, is gekozen tot talent van het jaar door bondscoach Richardsson

lees meer >
Handbalsters Vlug en Lenig B1 worden 3e op het Nederlands Kampioenschap

Tijdens de jeugddivisie ZO competitie (okt 2018 - maart 2019) is dit team op de tweede plaats geëindigd. Deze tweede plaats gaf recht op deelname aan het NK op 15 april, waar ze dus de bronzen medaille hebben behaald.

lees meer >
Yasmin Aoune uit A3e en Lotte Heijenrath uit A4c winnen het NK Hip Hop

Yasmin Aoune uit A3e en Lotte Heijenrath uit A4c maken beide deel uit van C-Fam Varsity en C-Fam Megacrew. Beide crews zijn 1ste geworden bij het NK Hip Hop International Netherlands.

lees meer >
Anouk Simons (A3b),Anne Cleven (H1b) en Britt Smeets (A1e) grossieren in titels streetdance

Anne Cleven (H1b) en Britt Smeets (A1e) zijn Nederlands kampioen duo streetdance geworden in de hoogste categorie onder 14 jaar. Vorige week hebben ze met hun duo ook de Belgische titel bemachtigd. Anouk Simons (A3b) wist eerste te worden op het Belgisch Kampioenschap onder 18. Met de quad(4 personen) werden ze Nederlands en Belgisch Kampioen in de categorie onder 18 jaar.

lees meer >
Noah-Maria Katzenbauer en Jelle pakken de 1e plaats

In de categorie nationale amateurs latin hebben onze dansers Noah-Maria Katzenbauer en Jelle de eerste plaats behaald. Bij de Ballroom Masterclass wisten ze het podium net niet te halen(4e plaats)

lees meer >
Sam Schröder wint ITF toernooi in het Koreaanse Daegu

Rolstoeltennisser Sam Schröder (Geleen) heeft zaterdag de finale in het enkelspel gewonnen van de Daegu Open Korea. De Limburger, die als derde was geplaatst, versloeg de als tweede geplaatste Australiër Heath Davidson met 6-1 en 6-4.

lees meer >
Oud leerling Romée Leuchter tekent contract bij PSV

De 18-jarige Schinveldse Romée Leuchter,heeft in Eindhoven een contract getekend bij de damesvoetbalploeg van PSV.

lees meer >
Judoka's RTC op Trevianum doen het goed op het NK

Bart Weling (-21 jaar) en Mo van Dun (-18 jaar) zijn op 8 maart Nederlands Kampioen Judo geworden. Britt Veurink pakte net zilver, waarbij in de finale de golden score pas na twee minuten het oordeel velde.

lees meer >
Sam Schröder (rolstoeltennis) wint zijn eerste toernooi in 2019

lees meer >
Norah Mukanga wint in Antwerpen bij Juste Debout

Op 24 februari 2019 heeft Norah Mukanga een plaats in de wereldfinale van Juste Debout in Parijs behaald. In de battles van de categorie Junior Dance Tour wist zij als winnares die finaleplaats veilig te stellen. Haar zus Yarah gaat zich komende week nog proberen te plaatsen voor de finale, die plaatsvindt op 3 maart in Bercy bij Parijs.

lees meer >
PowerPointdia's van Dhr. Smit Loopbaanbegeleiding

Paul Smit, onze loopbaanbegeleider heeft op de informatieavond van onze Topsport Talentafdeling aangegeven welke rol hij heeft als het gaat om de duale carrière(topsport en studeren).

lees meer >
Promotie Noah-Maria Katzenbauer uit A3b met ballroom dansen

Noah-Maria Katzenbauer uit A3b gepromoveerd in nog minder dan 1 jaar naar de Masterclass Ballroom.

lees meer >
Dubbelzege voor Sam Schröder in Zweden

Sam Schröder heeft de enkel- en dubbelfinale van de Swedish Open op zijn naam geschreven.

lees meer >
Amber Schiffeleers uit H3h 3e in nationale competitie Lead klimmen

In de landelijke competitie Lead klimmen wordt gestreden in 4 klimhallen verspreid over het land. In de categorie Meisjes B (geboortejaren 2003-2004) doet daar Amber Schiffeleers uit H3h aan mee. Met een 1e plaats in Rotterdam, een 3e plek in Sittard, 8e in Arnhem en 6e in Roosendaal wist ze in de competitie te eindigen op de 3e plek.

lees meer >
Anouk Simons uit A3b 3e op het wereldkampioenschap Streetdance

Anouk Simons uit A3b 3e van de wereld op het wereldkampioenschap Streetdance in Glasgow in de categorie solo under 16 novice.

lees meer >
Bart Weling uit H5j 2e op het NK judo

Op de eerste dag van de Nederlandse kampioenschappen voor senioren hebben Limburgse judoka's voor een unieke prestatie gezorgd. Drie deelnemers van JC Hercules uit Pey werden eerste, tweede en derde in de klasse tot 60 kilo.

lees meer >
Jitse Slump uit A6c Wereldkampioen dammen.

Het Nederlandse jongensteam heeft in Horyniec-Zdrój (Polen) het WK Jeugdteams gewonnen.

lees meer >
Noah-Maria Katzenbauer uit A3b met partner tweevoudig BeNeLux kampioen

Op de wdc BeNeLux kampioenschappen in bergen op zoom werden ze in de ballroom en in de latin 1e !!

lees meer >
Yasmin Aoune uit A3e en Lotte Heijenrath uit A4c Wereldkampioen WK Hiphop Unite in Leiden

Yasmin en Lotte zijn net met hun team C Fam megacrew Wereldkampioen geworden en met hun team C Fam Varsity tweede! Het was een geweldig weekend tijdens het WK Hiphop Unite in Leiden.

lees meer >
Sam Schröder wint ITF2 French Riviéra Tennistoernooi

Sam Schröder heeft afgelopen weekend (29 september 2018) het French Riviera Internationaal Tennistoernooi gewonnen. In het dubbelspel verloor hij samen met de Israëliër Shraga Weinberg tegen het Zuid Afrikaans koppel Lucas Sithole en Donald Ramphadi met 7-5 en 6-0.

lees meer >
Esper Schreurs en Judith Houtvast vallen in de prijzen op het NJJK lange baan

Op 14 juni t/m 18 juni 2018 hebben Esper Schreurs uit klas A3d en Judith Houtvast uit klas A4e meegedaan aan de Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen lange baan 2018 met de volgende resultaten: Esper Schreurs: 1 x goud (200m wisselslag), 3 x zilver (200m schoolslag, 200m vrije slag en 400m wisselslag) en 2 x brons (100m + 400m vrije slag) Judith Houtvast: 1 x brons (4 x 100m wisselslag)

lees meer >
Rens Bogers winnaar KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2018

De tweede plaats in de finaleronde op CSI Twente bleek voor Rens Bogers ruim voldoende om de KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2018 te winnen. Dagwinnares Fleur Leemans klom door haar zege naar de tweede plaats in het eindklassement.

lees meer >
Luca Laponder uit A6a verovert de wereldtitel Nunchaku 2018 in de categorie kata

Luca Laponder, net geslaagd voor het atheneum, heeft in het weekend van 9 juni uitstekend geacteerd op het WK Nunchaku in Neeroeteren(België). Wereldkampioen in de categorie kata, 2e in bij het vechten(kumite) en 3e op het onderdeel freestyle.

lees meer >
Abigail de Bree uit H2d wordt 2e in Tilburg bij Hiphop Kingz Festival

Op een zeer groot internationaal streetdance event, het Hiphop Kingz Festival in Tilburg, is Abigail de Bree 2e geworden in de "1 vs 1 Hiphop Kids".

lees meer >
Noah Maria Katzenbauer uit A2b Nederlands Kampioen Ballroom en Latin 2018 in Assen

Het afgelopen weekend van 9 en 10 juni heeft Noah-Maria Katzenbauer uit A2b twee titels (ballroom en latin) op het Nederlands Kampioenschap in Assen behaald.

lees meer >
Rens Bogers springruiter uit A1e winnaar Hartog Lucerne Trophy

Momenteel doet hij mee aan de Hartog Lucerne Trophy. Dit is een landelijke competitie voor ruiters die de hoogste pony rubriek rijden (DZ en DZZ). De beste drie selectieresultaten tellen mee voor de finale (welke 16 juni verreden wordt). Hij was twee keer tweede en een keer heeft hij deze selectie gewonnen. Hij is nu leider in het klassement richting de finale en alle selectiepunten tellen mee voor de eindoverwinning. Hij staat er dus goed voor!

lees meer >
Esper Schreurs behaalt 10 keer GOUD op Regio Zuid Kampioenschappen Zwemmen

Op 26/27 mei en 2/3 juni 2018 heeft Esper Schreurs uit klas A3d aan de Regio Zuid Kampioenschappen lange baan zwemmen meegedaan met het volgende resultaat: 10x goud (50m + 100m + 1500m vrije slag, 50m + 100m + 200m rugslag, 50m + 100m + 200m schoolslag, 200m wisselslag) 2x zilver (200m + 400m vrije slag) 1x brons (200m vlinderslag). Aan de Regio Zuid Kampioenschappen doe zwemverenigingen uit de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg mee.

lees meer >
Beach Handball Clinics in Limburg

Vanaf de maand juni wil de Stichting Platform Limburg Handbal 2.0 óók meer aandacht geven aan Beach Handball! Door (bonds)coaches van het NHV worden een drietal Beach Handball Clinics verzorgd op velden verspreid door de provincie en wel op woensdagavond 13 juni in Venlo en op woensdagavond 27 juni gelijktijdig in Nederweert en in Stein. Alle clinics zijn bedoeld voor A-, B-, C-, D-jeugd én trainers!

lees meer >
Noah-Maria Katzenbauer uit A2b behaalt op het NK dans 6 derde plaatsen

In verschillende categorieën heeft Noah-Maria Katzenbauer, ons danstalent uit A2b, op het Nederlands Kampioenschap flink gegrossierd in 3e plaatsen. 5 mei Nederlands Kampioenschap categorie adults latin 3e plaats 19 mei Nederlands Kampioenschap categorie youth latin 3e plaats youth ballroom 3e plaats U21 latin 3e plaats U21 ballroom 3e plaats 20 mei Nederlands Kampioenschap categorie adults ballroom 3e plaats

lees meer >
Melissa Hellemons uit H1a is derde geworden bij een Internationaal judotoernooi: het Kaizentoernooi in Echt.

Melissa Hellemons uit H1a is derde geworden bij een Internationaal judotoernooi: het Kaizentoernooi in Echt. Zij heeft in de klasse - 15 jr 63+ de 3e plaats behaald.

lees meer >
Inschrijven Topsport en Talentherkenningsprogramma's 2018-2019(LOOT)

De inschrijving voor de Topsport en Talentherkenningsprogramma's voor 2018-2019

lees meer >
Zaalvoetballers aan het werk met het fysieke programma in het HPC(High Performance Center)

Onze zaalvoetballers van trainer Dick van der Steen, zijn op de donderdagochtend onder leiding van Sirik Blokzijl (fysiotherapeut in dienst van Topsport Limburg) gestart met een fysiek programma (strength and conditioning). De zaalvoetballers, die tweemaal per week voor aanvang van school hun voetbaltraining hebben, zullen in dit programma, dat aangeboden wordt door Topsport Limburg, hun kracht en behendigheid geschoold krijgen.

lees meer >
Noah-Maria Katzenbauer uit A2b is derde geworden op het NK Adults A-klasse Latin.

lees meer >
Ids Eussen uit klas H3h als 16-jarige in talententeam OCI-LIONS 2

Ids Eussen in het talententeam OCI-LIONS 2. De zoon van oud speler en trainer van Sittardia, Eric Eussen, zal de overstap van Sittardia naar OCI-LIONS 2 komend seizoen maken.

lees meer >
Bente Pernot(meidenvoetbal) in Nederland onder 14

Bente Pernot uit klas A2a is geselecteerd in het Nederlands team onder 14 jaar voor het meidenvoetbal

lees meer >
Amber Schiffeleers uit H2a is derde geworden op het NK boulderen

lees meer >
Kyro Zonneveld Freestyle Snowboarder wint Qparks wedstrijd in Feldberg (Dtsl)

Nederlanders domineren Groms Kategorie! Ook de kleinste snowboarders laten grote dingen zien. In de Kategorie Groms vrouwen won Romy van Vreden (NL) voor Demy Janssen (NL) en Benthe Duijzings (NL). Bij de jongens werd Kyro Zonneveld (NL) 1e voor zijn Shred-Masters-Buddies Jarno Duijzings (NL) en Lars Laeven (NL). Kyro Zonneveld (NL) pakte ook nog met een Frontside Boardslide Pretzel 270 out de Best Trick Award.

lees meer >
Atletiek School

Vind jij atletiek(lopen-springen-werpen) leuk om te doen en wil je hier specifiek en vaker voor trainen, geef je dan op middels de bijgevoegde link om je aan te melden.

lees meer >
Judoka Bart Weling wint weer goud

De Kerkraadse Bart Weling heeft het Master-toernooi in Bremen op zijn naam geschreven bij de junioren onder de achttien jaar.

lees meer >
Margit Smelt wint voorronde KUNSTBENDE in de categorie DANS

Margit Smelt uit Atheneum 6, heeft zondag 25 maart in Schouwburg de Domijnen te Sittard, de voorronde van KUNSTBENDE in Limburg gewonnen. Ze deed dat met een zelfgemaakte choreografie.

lees meer >
Workshop Dopingvoorlichting en Prestatiegedrag Topsport Limburg

Op maandagavond 9 april om 19.00u organiseert Topsport Limburg in het High Performance Centre in Sittard een workshop voor topsporters en talenten en hun ouders. Deze avond staat in het teken van dopingvoorlichting en prestatiegedrag.

lees meer >
Judoka's Trevianum vallen op het Nederlands Kampioenschap van 10 maart 2018 in de prijzen.

Op 10 maart 2018 is Bart Weling, leerling en judoka uit HAVO 5, Nederlands kampioen geworden in de klasse U60(onder 60kg). Die dag heeft Luuk Bouwmeester uit HAVO 4, in de klasse U66 een bronzen medaille veroverd.

lees meer >
25 Limburgse medailles op het NK zwemmen

De Limburgse zwemmers hebben op het Nederlands kampioenschap voor junioren in Eindhoven maar liefst 25 medailles gewonnen.

lees meer >
Jitse Slump uit Landgraaf staat op damgebied zijn mannetje

Jitse Slump uit Landgraaf staat op damgebied zijn mannetje en neemt in oktober deel aan het WK.

lees meer >