Workshop Dopingvoorlichting en Prestatiegedrag Topsport Limburg

Workshop 9 april - dopingvoorlichting en prestatiegedrag

Op maandagavond 9 april organiseert Topsport Limburg in het High Performance Centre in Sittard een workshop voor topsporters en talenten en hun ouders. Deze avond staat in het teken van dopingvoorlichting en prestatiegedrag.
 

Dopingvoorlichting (brons) – Wendy Schrootemeijer

Wist je dat 50% van alle dopingovertredingen onbewust gebeurt? Door een foutje kan je een lange tijd geschorst worden. Dit wil je toch voorkomen? Kom daarom naar de voorlichting! Tijdens de voorlichting leer je wat doping is? Wat de dopingregels zijn? En krijg je tips om onbewust doping gebruik te voorkomen. Samen gaan we voor een schone sport.
 

Top in je kop – Sportpsychologe Anniek Oost

Als je lekker in je vel wilt zitten en goed wilt presteren op jouw moment dan is het belangrijk dat je weet hoe jij dit zelf positief kunt beïnvloeden. Het is belangrijk dat je weet wat jij nodig hebt, hoe je in bepaalde situaties reageert en hoe je daar zelf grip op kunt krijgen. Dat geldt niet alleen voor individuele sporters, maar ook voor teams, coaches, ouders en andere mensen die betrokken zijn bij jouw sportprestatie.

Tijdens deze workshop krijg je daar wat meer inzicht in door middel van praktische oefeningen en voorbeelden. Paradressuurruiter Nicole den Dulk is er deze avond ook bij. Zij heeft op de Olympische Spelen in Rio diverse medailles gehaald. Ze vertelt wat zij heeft geleerd van de mentale training en begeleiding en hoe dit haar heeft geholpen in haar prestaties. Je bent van harte welkom als je hier ook meer over wilt leren!

Anniek Oost is geaccrediteerd PRAKTIJK SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Ze werkt met individuele sporters, teams en coaches uit allerlei takken van sport. Meer informatie kun je vinden op www.anniekoost.nl.
 

Programma

18.45 uur - 19.00 uur:   Ontvangst

19.00 uur - 20.00 uur:   Dopingvoorlichting

20.00 uur - 20.15 uur:   Pauze

20.15 uur - 21.00 uur:   Top in je kop

 

 

< terug naar alle nieuws