Trevianum biedt nieuw sportprogramma aan!!

Ben jij die leerling, die op sportief gebied niet bang is om iets nieuws te proberen? Dan bieden wij van de afdeling Topsport Talent op Trevianum Scholengroep, in de komende periode een aantal mogelijkheden kennis te maken met uitdagende sporten aan.

De bronafbeelding bekijkenLijkt het je misschien wel iets, om op een wielrenfiets (Tom Dumoulin Park) aan de Open Trainingen van Limburg Cycling (in samenwerking met Jumbo-Visma wielerploeg, WCL Bergklimmers en TWC Maaslandster) mee te doen? Zij bieden jullie een 6-tal trainingen WIELRENNEN aan ter kennismaking.                                  Inschrijven kan via:                               https://www.teamjumbovisma.nl/open-trainingen-team-jumbo-visma-academy/

 

De bronafbeelding bekijkenSPORKLIMMEN is een van de nieuwe sportdisciplines die vanaf 2021 ook tijdens de Olympisch Spelen worden beoefend.                                         

Sportklimmen kent drie disciplines: Boulderen -- Lead -- Speed              

Wil jij kennis maken met deze jonge, veelzijdige en zeer dynamische sport? Doe dan mee met het talentherkenningsprogramma Sportklimmen. Tijdens dit programma krijg je een volwaardige beginnerscursus boulderen en een volwaardige beginnerscursus leadklimmen, die je afsluit met een examen waarbij je je Certificaat Indoor Toprope kunt halen.

 

Vind jij programma’s, als Dance Dance Dance, So You Think You Can Dance en Everybody Dance Now, leuk om naar te kijken en zou je dat ook wel eens willen doen, dan biedt Chantal Houben je de kans deze droom uit te laten komen. Via een gevarieerd DANS-programma, waarin een heleboel stijlen aan bod komen heb je de mogelijkheid je dansstijl te ontwikkelen.                                          Meer informatie: (Ctrl+klik) https://www.sportside.nl/profiel/talentherkenningsprogramma/dans

Heb je nou altijd al eens gewacht op een kans deel te nemen aan een training SCHERMEN, omdat je dat wel leuk lijkt, dan is hier je kans. In samenwerking met de schermclub “Vast als eik” uit Maaaseik (B) bieden wij, van de Topsport Talent, jou een aantal proeftrainingen aan. Voor het meedoen aan één van deze programma’s, dan kun je je opgeven via de volgende link:  

Inschrijven kennismaking Klimsport/Dans/Schermen

Voor mee informatie neem je contact op met:

Topsport Talentafdeling Trevianum

Coördinaat Topsport Talentschool (LOOT-school)

 046-4206907              KAMER 34

< terug naar alle nieuws