In welk sportprofiel pas jij?

Trevianum is een school die veel ruimte geeft aan het individuele talent. Dat uit zich met name in de diverse stromen die worden aangeboden. Als Topsport Talentschool staat het sporttalent specifiek in de picture. Voor iedereen die zijn sporttalent wat meer de ruimte wilt geven, zijn er opties om dit binnen school te realiseren. Als belangrijkste voorwaarde voor deelname geldt gedrevenheid. Enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen vormen de basis om deelname aan een van de sportactiviteiten gecombineerd met een studievoortgang op een passend niveau tot een succes te maken.

Niveau 4: Topsport Talentschool

Ben jij de volgende Messi, Max Verstappen of Ranomi Kromowidjojo en heb jij een topsportstatus van Topsport Limburg, dan vind je alle informatie over wat Trevianum kan bieden hier. 

Niveau 3: Trevianum Talentherkenningsprogramma

Wil je graag in jouw tak van sport meer trainen (kan soms onder schooltijd!) en heb je de drive om echt beter te worden, dan is er misschien wel een plek voor jouw in één van onze talentherkenningsprogramma’s

Niveau 2: Sportstroom/Voetbalstroom

Vind jij het leuk om te sporten en vind je heel veel verschillende sporten leuk? Of is voetballen jouw ding en wil je daar meer voor trainen?
Dan is de sportstroom/voetbalstroom een goede keuze.

Niveau 1: LO-lessen en BSM

De lessen lichamelijke opvoeding (gymnastiek), worden op Trevianum gegeven in twee buitengewoon goed geoutilleerde sporthallen. Hier is aandacht voor een veelvoud aan bewegingsvaardigheden en daarbij wordt er ook nog gebruik gemaakt van twee voetbalvelden, waar bij goed weer de lessen plaatsvinden. In de bovenbouw is er de mogelijkheid om BSM (Bewegen Sport en Maatschappij) te kiezen, voor leerlingen die verder willen met lesgeven, training verzorgen in de sport, graag organiseren of van plan zijn om fysiotherapie te gaan doen. In dit vak krijg je  twee extra op sportgerichte lesuren in de gymzaal (bovenop de lessen LO), waarbij ook een deel theorie wordt gegeven en getoetst.